«لشکر طیبه» مسئولیت حمله «پهَلگام» را برعهده گرفت محکومیت بازداشت غیر قانونی مهدیه اسفندیاری و شاهین حزامی توسط فرانسه فحاشی محمود عباس به حماس دستور عراقچی برای مساعدت به اتباع ایرانی در استانبول وزیر خارجه چین: ایران شریک راهبردی ما در خاورمیانه است توییت عراقچی به زبان چینی پس از دیدار با وانگ‌یی + عکس عراقچی پیام کتبی پزشکیان به رئیس‌جمهور چین را به وانگ‌یی تسلیم کرد عراقچی: تلاش‌های اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی واضح است عراقچی: پزشکیان به زودی به چین سفر می‌کند معاون عراقچی: هیچ معجزه‌ای فردای روز توافق اتفاق نمی‌افتد قتل‌عام گردشگران در حمله مسلحانۀ کشمیر گروسی: ایران در تعامل با مذاکرات هسته‌ای جدی است ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم
با ابراز تردید در سخنان مدیر اطلاعات ملی؛

پلوسی دخالت ادعایی ایران در انتخابات آمریکا را نپذیرفت

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا با ابراز تردید در سخنان مدیر اطلاعات ملی کشورش، دخالت ادعایی ایران در انتخابات آمریکا را نپذیرفت.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۵ - ۰۱ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 22
کد خبر: ۶۴۰۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، «نانسی پلوسی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا امروز پنجشنبه در ادعای مطرح از سوی «جان راتکلیف» مدیر اطلاعات ملی کشورش در خصوص تلاش ایران برای دخالت در انتخابات ریاست‌جمهوری سوم نوامبر ۲۰۲۰ ابراز تردید کرد.

 

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در این خصوص گفت: ایران، بازیگر بدی است؛ اما به هیچ عنوان هم‌طراز روسیه نیست.

 

وی در این باره اضافه کرد: چیزهایی که ما در فضای عمومی می بینیم، اظهاراتی که دیروز شنیدیم را توجیه نمی کند.

 

گفتنی است، «جان راتکلیف» مدیر اطلاعات ملی آمریکا دیروز چهارشنبه با تکرار برخی مواضع بی‌اساس، بار دیگر ایران را به تلاش برای دخالت در انتخابات ریاست‌جمهوری ایالات متحده متهم کرد.

 

وی در ادامه ادعاهای خود افزود که ایران و روسیه برخی اطلاعات رای‌دهندگان آمریکایی را در اختیار داشته و با ارسال ایمیل‌هایی به آنها سعی در ایجاد ناآرامی اجتماعی و ارعاب دارند.

 

مدیر اطلاعات ملی آمریکا پیش از این نیز با تکرار ادعاهایی مشابه در این‌باره، گفته بود: «چین، روسیه، ایران و بازیگرانی دیگر، به دنبال دخالت یا تاثیرگذاری در انتخابات ما در راستای منافع خودشان هستند. بنابراین می‌خواهم تاکید کنم که این مسأله فقط به چین مربوط نیست.

 

گفتنی است که مقامات آمریکایی طی ماه‌های اخیر بارها بدون ارائه هرگونه اسناد و مدارک، ایران، روسیه و چین را به انتخابات ریاست جمهوری این کشور که قرار است سوم نوامبر (۱۳ آبان) برگزار شود، متهم کرده اند.

 

مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده